18 Απριλίου 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ « ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ»

 

Όσοι αγαπούμε την ψαλτική, τη Βυζαντινή Μουσική,έχουμε τη δυνατότητα  να την χαρούμε και να την απολαύσουμε, μέσα από την μελέτη των κειμένων, των ύμνων της ορθόδοξης παράδοσης,και να συμμετάσχουμε στην ομαδική/κοινή  ψαλμωδία σε κάθε λατρευτική ευκαιρία.

        Η Σχολή Ψαλτικής - Βυζαντινής Μουσικής «Χρύσανθος Φιλιππίδης» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας Κομοτηνής, είναι πιστοποιημένη και αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού.

       Από εφέτος θα λειτουργήσει και τμήμα πρακτικής ψαλμωδίας (χωρίς ανάγνωση μουσικής γραφής) για όλους και όλες, παιδιά και μεγαλύτερους! Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη ηλεκτρονικά.

Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ε Σ για περσινούς και νέους σπουδαστές  στην ιστοσελίδα της Σχολής  http://sxoli-immaroniaskomotinis.gr/

      Ας προλάβουμε τις εγγραφές, ώστε να γίνει σωστός προγραμματισμός των μαθημάτων και των τμημάτων  και ας ενημερώσουμε φίλους και γνωστούς! να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία με άμεση ΕΓΓΡΑΦΗ.


Να εγγραφούμε το γρηγορότερο, βοηθώντας στο σωστό προγραμματισμό των μαθημάτων και των τμημάτων της Σχολής. Πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής, ηλεκτρονική σελίδα,http://sxoli-immaroniaskomotinis.gr/ τηλέφωνα στην αφίσα.